Originele geboortekaartjes dieren | Kichinichi
Verberg filters
Geboortekaartjes
Stijl
Thema
Kaartsoort
Kaarttype
Kaartvorm
Kleur

Heb je vragen?

Stuur ons een berichtje: hello@kichinichi.nl

Geboortekaartjes met dieren

Vorige 1 2


 

 


Geboortekaartjes met allerlei dieren

 

Geboortekaartjes met diertjes zijn altijd populair. Jungledieren, bosdieren, boerderijdieren of onderwaterdieren; wij hebben ze allemaal in onze collectie. Wij zijn dol op fauna en dus vind je in onze beeldbank veel diersoorten uit het dierenrijk. Mix and match en maak het geboortekaartje voor jullie kleintje helemaal eigen.

 

Maak het zoals jij het wilt

 

In de collectie dieren vind je veel verschillende geboortekaartjes. Wil je het net even anders? Andere kleuren, dieren of lettertype? Pas het eenvoudig zelf aan in de editor en make it your own! 
Het is ook mogelijk (kleine) aanpassingen op maat door ons te laten doen.

Gemaakt met de hand

 

De geboortekaartjes van Kichinichi zijn net even anders dan anders. Al onze kaartjes worden gemaakt met handgesneden stempels. Dat geeft ze de unieke en authentieke uitstraling. Zit het diertje dat jij zoekt niet in onze collectie? We maken ook stempels en kaartjes op aanvraag. Neem contact met ons op en we maken samen het mooiste unieke geboortekaartje. 

 

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code