Van stempel tot geboortekaartje | Kichinichi
  • Eigenzinnige ontwerpen
  • Met rubber stempels gemaakt
  • Bestel je eerste proefdruk gratis!

En zo maken wij geboortekaartjes

Ons recept

De eigenzinnige geboortekaartjes van Kichinichi hebben een heel eigen, unieke stijl. Ze zijn vrolijk en hip, lief, mooi èn ook nog eens echt anders dan wat je doorgaans tegenkomt. Ons geheime ingrediënt?

Alle elementen die wij in onze designs gebruiken zijn afdrukken van rubberstempels die we zelf hebben ontworpen en gesneden. Voeg daar kilo's liefde, passie en plezier aan toe en je proeft 100% Kichinichi!

Maar... hoe doen we dat nou eigenlijk? Zo'n kaartje maken.

Van stempel tot geboortekaartje
 

Schetsen en gummen

We tekenen van alles en nog wat, meestal met een zelfgekozen thema maar ook inspelend op de nieuwste trends. Onze leukste illustraties zetten we over op rubber. Dat is het begin.

Mooie foutjes

In het rubber snijden we de stempels uit. De afdruk die we daarmee maken, digitaliseren we. Inclusief de afstempelfoutjes natuurlijk, want dat maakt ze zo mooi en echt.

Nog een ontwerpslag

Als de afdrukken eenmaal digitaal zijn, kunnen we een verhaaltje maken aan de hand van een concept en onze stempelafdrukken. En zijn we tevreden met ons ontwerp dan voegen we de kleuren toe. 
Als laatste stap maken we onze ontwerpen nog een keer op, ditmaal in de editor van onze website. Et voilà. Een Kichinichi geboortekaartje is geboren!

En nu jij

Ga zelf aan de slag met een design uit onze exclusieve collectie geboortekaartjes; Schaal, draai, schuif met de stempels. Pas het lettertype en de kleuren helemaal aan naar jouw eigen smaak. Of maak hier zelf je unieke geboortekaartje from scratch. 
Wist je dat we ook geboortekaartjes op maat ontwerpen en stempels op verzoek snijden? Check het hier.

Kom je er zelf niet helemaal uit? Kijk eens bij zelf maken tips & tricks of stuur ons een berichtje. We helpen je graag.

Wil je weten hoe wij onze geboortekaartjes maken? 

Bekijk hier een leuk clipje