Geboortekaartjes voor alle seizoenen| Kichinichi.nl
  • Eigenzinnige ontwerpen
  • Met rubber stempels gemaakt
  • Bestel je eerste proefdruk gratis!
Geboortekaartjes
Stijl
 Toon meer
Thema
 Toon meer
Kaartsoort
Kaarttype
Kaartvorm
Kleur
 Toon meer

Geboortekaartje lente herfst zomer winter 

 

Wat een leuk idee om het seizoen waarin jullie kindje geboren zal worden als thema te gebruiken voor het geboortekaartje. Wij hebben in onze collectie een leuk aanbod aan  geboortekaartjes in het thema van de verschillende jaargetijden. Geboortekaartjes met illustraties van de seizoenen en die passen bij baby's die geboren worden in de herfst, de winter, de lente of de zomer. Kies een ontwerp. Pas 'm eenvoudig aan met onze editor en bestel een proefdruk. Bestel je deze op werkdagen voor 12.00 = volgende dag op de deurmat.

check hier alle levertijden geboortekaartjes

 

Geboortekaartje met jaargetijden thema

 

Wat zet je op je seizoen geboortekaartje?

  • Voor een lentebaby

Voor kindjes die in de lente worden geboren kun je bijvoorbeeld kiezen voor een geboortekaartje dat fris, vrolijk en kleurrijk is. Pasteltinten passen bij de lente. Een geboortetekstje met verwijzing naar nieuw begin, nieuw leven doet het ook goed

  • Voor een zomerbaby

Denk bij kindjes die in de zomer worden geboren aan een uitbundig geboortekaartje met veel volle warme kleuren, dat past goed bij de zomer. Ook is een geboortekaartje met thema zon en zee heel zomers.

  • Voor een herfstbaby

Verwacht je een kindje in de herfst? We hebben in onze collectie vele leuke geboortekaartjes met thema herfst. Denk aan kaartjes met bosdieren in de hoofdrol. Paddenstoelen, eikeltjes. En veel groen, geel, oranje en bruin. 

  • Voor een winterbaby

Word je moeder in de winter? Ook voor het koudste seizoen hebben we geboortekaartjes. Voor het thema winter zou je kunnen denken aan een sprookjesachtig geboortekaartje met sneeuw, veel sterren en zachte lichte kleuren. Eventueel geprint op ons mooie parelmoer papiersoort.

 

Seizoen geboortekaartje zelf maken

 

DIY. Maak zelf een seizoensgebonden geboortekaartje voor jouw kindje. Dat kun je heel gemakkelijk doen met onze geboortekaartjes voor eigen ontwerp. Ontwerp je eigen kaartje met typische elementjes uit de natuur: Bloemetjes en kleine dieren in de lente. Blaadjes, paddenstoelen en bosdieren in de herfst etc. Kleuren die voorkomen in het desbetreffende seizoen passen er natuurlijk altijd mooi bij maar je kunt ook experimenteren met een heel eigen en gedurfde kleurencombinatie.  

 

Tip van ons: voeg accentjes met glanzende folie toe!

-Goudfolie past goed bij de zomer

-Zilverfolie past prachtig bij de winter 

-Koperfolie is mooi op herfstkaartjes

-Roséfolie is perfect voor lentekaartjes.

 

Hoe maak je zelf een geboortekaartje? Kijk bij onze geboortekaartje zelf maken info pagina daar leggen we je het stap voor stap uit.