Neutrale geboortekaartjes | Kichinichi.nl
Verberg filters
Geboortekaartjes
Stijl
Thema
Kaartsoort
Kaarttype
Kaartvorm
Kleur

Heb je vragen?

Stuur ons een berichtje: hello@kichinichi.nl

Kaartjes voor jongens & meisjes

Vorige 1 2
Neutrale geboortekaartjes voor jongens en meisjes

 

Onze geboortekaartje zijn een beetje anders dan anders, omdat anders zoveel leuker is. Bij Kichinichi vind je de meest originele neutrale geboortekaartjes. Bijzonder en authentiek, met een handgemaakte uitstraling en volgens de laatste trends. Geboortekaartjes met dieren, sterren, bloemen en planten, eigenzinnig en uniek. Kijk hier tussen alle neutrale geboortekaartjes die we hebben ontworpen. Liever een geboortekaartje voor een jongen of meisje? Kijk dan bij de collectie meisjes of jongens

 

Gemaakt met unieke rubberen stempels

 

Alle geboortekaartjes van Kichinichi zijn gemaakt met stempels. Ieder elementje uit de beeldbank is door ons ontworpen en met de hand uitgesneden. Veel van de elementjes zijn omkleurbaar naar jouw favoriete kleur. Mix and match en maak het geboortekaartje voor jullie kindje extra speciaal en uniek. Vind je niet wat je zoekt? Wij ontwerpen ook geboortekaartjes speciaal voor jullie grootste schat. Neem contact met ons op en we bespreken samen de mogelijkheden. 

 

Zelf een neutraal geboortekaartje maken

 

Wil je liever je kaartje helemaal zelf maken? Dat kan ook. Kies dan voor een zelf maken kaartje en gebruik je eigen creativiteit. In onze beeldbank vind je onkleurbare elementen die je zelf een kleur kunt geven en gekleurde elementen of illustraties. Je kunt zelf kiezen voor bijvoorbeeld foliedruk of een gestansd kaartje, dat is een kaartje met een bijzonder vorm. 

 

Hulp nodig?

Kom je er even niet helemaal uit? We zijn er om te helpen. Stuur ons een email en we kijken wat we voor je kunnen doen. Samen maken we een onvergetelijk geboortekaartje!

 

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code