Lieve en originele geboortekaartjes met bosdieren | Kichinichi.
  • Eigenzinnige ontwerpen
  • Met rubber stempels gemaakt
  • Bestel je eerste proefdruk gratis!
Geboortekaartjes
Stijl
 Toon meer
Thema
 Toon meer
Kaartsoort
Kaarttype
Kaartvorm
Kleur
 Toon meer

Geboortekaartjes met bosdieren

 

Geboortekaartjes met dieren blijven altijd populair. Ze zijn ook gewoon leuk! Bij Kichinichi zijn we gek op de fauna wereld. Je vindt er heel veel in onze collectie. Een van de trends van het moment zijn geboortekaartjes met bosdieren. Super leuk want er is keuze genoeg ook als je een ander diertje wilt op je kaartje. Kijk maar eens bij de collectie dieren. Toch liever een ander dier? Laat het ons weten, we maken graag een stempel voor je om je kaartje helemaal uniek te maken.

 

Geboortekaartje aanpassen

 

Veel van onze geboortekaartjes zijn gemaakt met omkleurbare elementen. Zo kan jij zelf dieren toevoegen en weghalen en je favoriete kleur geven. Bij sommige kaartjes zijn de illustraties niet aan te passen, wil je het net even anders? Dat kan. Kijk even bij aanpassing op maat en vertel ons je wensen. 

 

Geboortekaartjes met stempels

 

Al onze geboortekaartjes zijn gemaakt met stempels die wij zelf ontworpen en gesneden hebben. Dat geeft ze een authentieke handgemaakte uitstraling. Wist je dat je ook een kaartje op maat kunt laten maken door ons. Wij ontwerpen speciaal voor jou een stempel of kaartje helemaal zoals jij het wilt.