De laatste trends in geboortekaartjes 2022 | Kichinichi.nl
Verberg filters
Geboortekaartjes
Stijl
Thema
Kaartsoort
Kaarttype
Kaartvorm
Kleur

Heb je vragen?

Stuur ons een berichtje: hello@kichinichi.nl

Kaartjes volgens de laatste trends

Vorige 1 2Geboortekaartjes trends voor 2022

 

Wat zijn de laatste trends voor geboortekaartjes? Bij Kichinichi houden wij de laatste trends nauwlettend voor je in de gaten. Wij maken geboortekaartjes volgens de laatste trends maar wel helemaal op onze eigen Kichinichi manier zodat jij altijd eigenzinnig en origineel geboortekaartje bij ons kunt vinden. 

 

Met de hand gesneden stempels

 

In onze beeldbank zitten alleen maar illustraties die we zelf hebben getekend en daarna hebben uitgesneden in rubber. Onze beeldbank is daarom uniek en helemaal in Kichinichi stijl. We maken constant nieuwe stempels in thema's die wij bij Kichinichi vinden passen. Ook snijden we nieuwe stempels die passen bij de heersende trends of als we een nieuwe trend voelen ontstaan. Zo is onze beeldbank altijd up to date, hip en trendy. 

En o ja. We maken ook stempels op maat! Wat is er nu origineler dan een geboortekaartje met een stempel speciaal voor jouw zoontje of dochtertje gesneden.

Stuur ons vrijblijvend een berichtje als je meer wilt weten over op maat gemaakte stempels of kijk hier.

 

De trends vooruit

 

Naast geboortekaartjes met de laatste trends van 2022 maken wij ook kaartjes die de trends vooruit zijn. Zo hadden wij het afgelopen jaar al heel veel lieve (bos)dieren in onze collectie. Deze trend zie je nu in 2022 populair worden. Dus als je op zoek bent naar een kaartje dat de trends vooruit is, uniek, en een beetje eigenzinnig? Dan zit je hier helemaal goed. 

 

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code