Trendy geboortekaartjes 2024 | Kichinichi.nl
  • Eigenzinnige ontwerpen
  • Met rubber stempels gemaakt
  • Bestel een proefdruk!
Geboortekaartjes
Stijl
 Toon meer
Thema
 Toon meer
Kaartsoort
Kaarttype
Kaartvorm
Kleur
 Toon meer

Geboortekaartjes trends 2024

 

Wat zijn de laatste trends voor geboortekaartjes? Bij Kichinichi houden wij de laatste trends nauwlettend voor je in de gaten. Ook de kleurtrends. Check hier geboortekaartjes met de laatste trendkleuren
Wij maken geboortekaartjes volgens de laatste trends maar wel helemaal op onze eigen Kichinichi manier zodat jij altijd eigenzinnig en origineel geboortekaartje bij ons kunt vinden.
En dan. Jouw geboortekaartje bestellen: Hoe werkt het? Lees het hier.

 

Met de hand gesneden stempels

 

In onze beeldbank zitten alleen maar illustraties die we zelf hebben getekend en daarna hebben uitgesneden in rubber. Onze beeldbank is daarom uniek en helemaal in Kichinichi stijl. We maken constant nieuwe stempels in thema's die wij bij Kichinichi vinden passen. Ook snijden we nieuwe stempels die passen bij de heersende trends of als we een nieuwe trend voelen ontstaan. Zo is onze beeldbank altijd up to date, hip en trendy. 

En o ja. We maken ook stempels op maat! Wat is er nu origineler dan een geboortekaartje met een stempel speciaal voor jouw zoontje of dochtertje gesneden.

Check hier hoe het werkt, een stempel laten maken of stuur ons vrijblijvend een berichtje als je er meer over wilt weten.

 

De trends vooruit

 

Naast geboortekaartjes met de laatste trends van 2024 maken wij ook kaartjes die de trends vooruit zijn. Dus als je op zoek bent naar een kaartje dat de trends vooruit is, uniek, en een beetje eigenzinnig? Dan zit je hier helemaal goed. 

De trends voor 2024 zijn geboortekaartjes met landschappen, folklore geboortekaartjes, magische en sprookjesachtige kaartjes, en geboortekaartjes met lieve kinderlijke illustraties. Trendkleuren zijn natureltinten, zacht paars, magenta en perzik en koraal roze.