Inspiratie voor geboortekaartjesInspiratie opdoen voor je geboortekaartje


Mooie herinnering aan de geboorte

De geboorte van je kind is een onvergetelijk moment in je leven en daar past alleen het allermooiste geboortekaartje van de hele wereld bij. Dat ben je vast met ons eens.

Maar we snappen dat zo’n belangrijk kaartje uitkiezen en vormgeven juist lastig kan zijn. Daarom hebben we in het uitklapmenu wat inspiratie pagina's opgenomen om je zo een beetje op weg te helpen met de inhoud en vormgeving van jouw droomkaartje.


Unieke geboortekaartjes maken

Wij hebben een unieke en bijzondere collectie geboortekaartjes in verschillende stijlen ontworpen. Als basis kun je een van onze ontwerpen nemen en deze heel gemakkelijk aanpassen met behulp van de online editor. Verander lettertype, kleur en layout naar eigen smaak. Voeg glanzende folie toe of kies voor leuke extra's zoals sluitstickers. Zo maken we samen een mooi persoonlijk geboortekaartje.
 

Je kunt een uniek geboortekaartje helemaal zelf maken met onze stempel-elementen maar je kunt natuurlijk ook je eigen afbeeldingen of foto's uploaden. Een tutorial vind je hier. Kijk wat bij je past en vertel op jouw eigen wijze dat je kind er is.
 

Veel plezier met ontwerpen! 

 

 

♦ TIP: 
 

- Ga tijdig aan de slag, want je zult merken dat een keuze maken voor een geboortekaartje nog niet zo eenvoudig is. 
 

- Bestel een proefkaartje

 

stempel van bloem