Geboortezegels zelf maken | Kichinichi.nl
  • Eigenzinnige ontwerpen
  • Met rubber stempels gemaakt
  • Bestel je eerste proefdruk gratis!

Bijpassende Kichinichi geboortezegels

persoonlijke geboortepostzegel zelf maken PostNL

Een geboortezegel in de stijl van je geboortekaartje?

Jaaa, leuk leuk leuk!
 

Kleine verrassing

Omdat we een bijpassende postzegel 'cuter dan cute' vinden, geven we je op verzoek, een Kichinichi ontwerpje cadeau bij de bestelling van een oplage geboortekaartjes. Lijkt je dat leuk? Stuur ons, nadat je besteld hebt, meteen even een berichtje.
We maken voor jou een postzegelontwerp met de elementjes, kleuren en/of lettertypen uit je geboortekaartje (zie voorbeeldjes). 

Als het ontwerp klaar is, ontvang je zsm van ons een digitaal bestandje in de mail waarmee je zelf de babyzegels online bij PostNL of Bpost kunt bestellen.

Geboortepostzegels zelf maken

Met een geboortezegel op de envelop vertel je de ontvanger meteen dat er een heel bijzonder kaartje in de envelop zit. Nieuw leven! Daar wordt iedereen blij van toch.

Er zijn kant-en-klare geboortezegels van PostNL te koop. Beetje saai wel, die gebruikt iedereen.
Op aanvraag krijg je van ons een postzegelontwerp, helemaal in stijl met je geboortekaartje. Maar misschien vind je het leuker om zelf iets te ontwerpen; Denk aan een postzegel met een foto van je baby, een kreet, een illustratie, de babynaam of initiaal. Wat je ook bedenkt een unieke en bijzondere postzegel zal altijd het resultaat zijn!

Op de website van PostNL kun je je persoonlijke postzegel zelf ontwerpen en bestellen. In België kun je bijvoorbeeld zelf een babypostzegel ontwerpen bij Bpost

geboortezegels kopen of bestellen

Hoeveel geboortezegels moet ik plakken?

Voor zowel persoonlijke- als standaard geboortezegels gelden dezelfde regels als voor gewone postzegels. Voor geboortekaartjes inclusief envelop tot en met 20 gram en binnen Nederland plak je 1 zegel. Weegt het kaartje tussen de 20 en 50 gram dan plak je er 2. 
Check hier de actuele tarieven per gewichtsklasse van PostNL voor Nederland.

Heb je nog zegels over? Deze kun je gewoon blijven gebruiken voor andere post. De waarde is tenslotte hetzelfde als die van een gewone postzegel.

 

Hebben geboortekaartjes met geboortezegels voorrang op andere post?

Nee. Geboortekaartjes met geboortezegels zijn gewone poststukken en komen net zo snel aan als geboortekaartjes met een normale postzegel. In Nederland betekent het voor post verzonden met PostNL dat vanaf het moment dat een zending wordt aangeboden bij PostNL, deze in principe de volgende werkdag wordt bezorgd.

 

Kan ik geboortekaartjes met geboortezegels naar het buitenland sturen?

Nederlandse (persoonlijke) geboortepostzegels kun je ook gebruiken voor het buitenland. Hiervoor kun je een extra geboortepostzegel plakken of een normale internationale postzegel gebruiken. Van de persoonlijke postzegels zijn overigens ook internationale versies te bestellen. Kijk hier voor de tarieven per land.