Informatie | Kichinichi
  • Eigenzinnige ontwerpen
  • Met rubber stempels gemaakt
  • Bestel je eerste proefdruk gratis!

Informatie over Kichinichi

Contact

Wij snappen dat als je voor de eerste keer onze website bezoekt je heel wat vragen hebt. We proberen er zo goed mogelijk antwoord op te geven.  Kijk rustig rond op de site daar is in principe alle informatie te vinden.  Mocht je vraag er toch niet tussen staan, stuur ons een berichtje, dan kijken we wat voor je kunnen doen en helpen we je graag jouw vraag te beantwoorden. 

 

Informatie over een proefdruk

Wij raden altijd aan om een proefdruk te laten maken van je geboortekaartje. Zo kan je het geboortekaartje goed beoordelen en bekijken of je het gekozen papiersoort echt mooi vindt. Na het aanmaken van een account kun je een eerste proefdruk gratis ontvangen.
Wil je weten hoe je een proefdruk kunt bestellen? Lees er alles over op onze proefdrukpagina

 

Levertijden

Je wilt je bestelling natuurlijk zo snel mogelijk in huis hebben. Daarom hebben we alle informatie hierover beschreven op onze levertijden pagina.

 

Prijzen

Naast ieder kaartje dat je kunt bestellen op onze website vind je een handige prijzencalculator. Hierin kan je alle gewenste opties invullen zoals; aantal geboortekaartjes, papiersoort, aantal enveloppen en extra opties zoals glanzende folie op je kaartje en de verzendkosten. Zo weet je meteen waar je aan toe bent.
 

Voor een volledig prijzenoverzicht kijk je op onze pagina met alle prijzen

 

Glanzende folie

Glanzende folie, wij houden er van! Het geeft dat extra shiny wow effect mee aan het geboortekaartje. Foliedruk is een speciale bewerking. Op de pagina foliedruk leggen we uit wat folie precies is en wat de mogelijkheden zijn. Ga snel kijken! 

 

Papiersoorten

Wij hebben verschillende mooie papiersoorten. Het papier dat je kiest heeft een grote invloed op hoe het geboortekaartje er uit komt te zien. Op onze pagina papiersoorten vind je al onze papiersoorten met een korte beschrijving erbij. Bestel vooral een proefdruk van het geboortekaartje zo dat je het papier ook echt kunt voelen en zien. 

faq