Geboortekaartjes met een maantje | Kichinichi
  • Eigenzinnige ontwerpen
  • Met rubber stempels gemaakt
  • Bestel een proefdruk!
Geboortekaartjes
Stijl
 Toon meer
Thema
 Toon meer
Kaartsoort
Kaarttype
Kaartvorm
Kleur
 Toon meer

De maan op je geboortekaartje

 

De maan is een geliefd astrologisch symbool op geboortekaartjes, ze straalt iets vertrouwds, beschermends en dromerigs uit. Niet zo gek dat veel ouders kiezen voor een geboortekaartje waarop een maantje prijkt. Er zijn kaartjes met volle maan, halfvolle maan, maantje met gezichtje, bohemian maantjes etc. Geboortekaartjes met verschillende maanstanden zijn immens populair en passend bij de bohemian trend met spirituele magische beelden.
Geef de maan (en sterren) op je kaartje een schitterend laagje glanzende foliedruk voor een spectaculair effect op het geboortekaartje voor jouw baby.

 

I love you to the moon and back

 

Bij een mooi geboortekaartje met maan hoort een mooie tekst. Een van de mooiste teksten met de maan in de hoofdrol is toch wel: 'I (we) love you to the moon and back' of gewoon lekker in het Nederlands: 'Wij houden van jou van hier tot de maan en terug'. Of wat dacht je van: 'We're over the moon' of 'The moon, the stars and you'. Ook prachtig toch.
Voor meer inspiratie over teksten op het geboortekaartje van jullie kindje kijk je op onze inspiratiepagina

 

Zelf een geboortekaartje met maantje maken

Onze collectie is gevuld met de allermooiste geboortekaartjes met maan. Heb je jouw favoriet al gevonden? Met onze designtool voeg je gemakkelijk een persoonlijke touch toe aan dat kaartje. Je kunt de lettertypes, kleuren en afbeeldingen veranderen of je kunt met een blanco kaart zelf een geboortekaartje met maan te maken. 

Hoe werkt de designtool? Klik naast je favoriete kaartje op de knop "zo werkt de editor" of kijk bij geboortekaartjes zelf maken tips & tricks.