Alle nieuwe geboortekaartjes 2022 | Kichinichi.nl
Verberg filters
Geboortekaartjes
Stijl
Thema
Kaartsoort
Kaarttype
Kaartvorm
Kleur

Heb je vragen?

Stuur ons een berichtje: hello@kichinichi.nl

NIEUWE GEBOORTEKAARTJES!!! Vers van de persGloednieuwe kaartjes 

 

Bekijk hier de origineelste, leukste en nieuwste geboortekaartjes van 2022 van Kichinichi. Wij zijn altijd bezig met het bedenken, tekenen, stempels snijden en nieuwe kaartjes ontwerpen. Dit doen we volgens de laatste heersende trends en kijken ook naar wat mogelijke nieuwe trends worden. Je hebt dus altijd een origineel en hip geboortekaartje.

 

Nieuwe geboortekaartjes zelf maken

 

Zelf verder aanpassen van nieuwe Kichinichi geboortekaartjes kan natuurlijk ook. Open een nieuw geboortekaartje in de editor, schuif, draai, pas kleuren aan en maak het jouw eigen originele en unieke geboortekaartje met Kichinichi flavour. Kijk eens bij zelf maken tips en tricks als je er niet helemaal uitkomt.
We kunnen niet wachten om te zien wat je hebt gemaakt. We vinden het super leuk als je jouw creatie deelt op Instagram en/of Facebook of stuur ons een berichtje met een leuke foto van jouw geboortekaartje, deze delen we graag voor je op een van onze kanalen. 

 

Hippe geboortekaartjes in alle stijlen

 

Kichinichi maakt al haar geboortekaartjes op basis van hand gesneden stempels. Altijd on trend en hip, vaak zelfs de trends vooruit. We maken onze kaartjes in allerlei verschillende stijlen, lief, stoer, stijlvol. Op de alle stijlen pagina vind je ze mooi op thema. 
Check: Hoe wordt een Kichinichi geboortekaartje gemaakt als je benieuwd bent naar ons maakproces.

 

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code