Stempel laten maken voor geboortekaartje | Kichinichi
  • Eigenzinnige ontwerpen
  • Met rubber stempels gemaakt
  • Bestel je eerste proefdruk gratis!

Custom made stempels

Geboortestempel

Een stempel speciaal voor jouw kindje laten ontwerpen en uitsnijden voor gebruik in het ontwerp van je Kichinichi original geboortekaartje. Dat is wel heel erg leuk! Je kunt de stempel naast het geboortekaartje kopen als blijvende herinnering aan de geboorte.

 

Wat kun je doen met een handgemaakte stempel?

Je kunt de stempel afdrukken op de spulletjes van je kind of met textiel inkt drukken op jouw kindjes favoriete rompertje of t-shirt. Zo heb je voor altijd een originele en bijzondere herinnering aan de geboorte.

 

Het proces

Het maken van een stempel is een ambachtelijk proces, dat betekent dat we het helemaal met de hand maken. We beginnen met een schets voor het gewenste ontwerp. Wanneer je akkoord bent met de schets gaan wij jouw stempel snijden. 

 

♦ Let op: omdat wij onze stempels met de hand snijden kan het uiteindelijke ontwerp enigszins afwijken van de gemaakte schets. De stempel is wel altijd hetzelfde als degene die op het geboortekaartje gebruikt wordt. 

 

Wat zijn de kosten van een custom made stempel? 

De prijs van een door ons ontworpen stempel is afhankelijk van de grootte en complexiteit. Komen er veel kleine details in of is het een eenvoudige vorm. Wij besteden veel zorg, aandacht en tijd aan het maken van onze stempels.

Bij the making of kun je het proces zien van het maken van een Kichinichi stempel.

 

Wil jij zo'n bijzondere custom made stempel, neem contact met ons op door een bericht te sturen naar hello@kichinichi.nl

Wij vertellen je alles over het proces en kunnen naar aanleiding van je wensen een prijsopgave geven. Als je akkoord gaat met de prijs sturen wij je een betaallink en gaan daarna voor je aan de slag. 

rubber stempels op aanvraag gemaakt