Maak kans op 100 euro shoptegoed voor geboortekaartjes

 

Bestel een proefdruk en maak kans op 100 euro shoptegoed voor geboortekaartjes!

 

 


Van 24 t/m 26 maart staan we op het WE ARE PREGNANT EVENT

En omdat we graag cadeautjes weggeven, hebben we speciaal voor jou een leuke actie rondom dit event bedacht. (Je mag ook meedoen als je niet naar het event gaat):

 

Wil je kans maken op een shoptegoed van €100 voor een oplage geboortekaartjes? Maak dan een Kichinichi account aan en bestel tussen 14 februari en 22 maart een proefdruk via onze website. 

-Lees voor deelname eerst de voorwaarden onderaan deze pagina-

 

Gratis tickets - We Are Pregnant event

 

Wil je onze kaartjes eens live zien en voelen? Dat kan van 24 t/m 26 maart tijdens de We Are Pregnant beurs in de Werkspoorkathedraal; een prachtige, unieke locatie in Utrecht.
En weet je wat extra leuk is? Wij mogen 5 kaartjes weggeven! Check meteen onze instagram post en laat ons in de comments weten met wie je zou willen gaan.
 

We Are Pregnant is een jonge, frisse en heel erg gezellige babybeurs. Er is zichtbaar veel werk gestoken in de aankleding, waardoor het oogt als een stijlvol babywalhalla. Je vindt er de tofste, hipste en duurzaamste brands van het moment; Shop till you drop gegarandeerd!
Ook kun je er van alles leren over het ouderschap; Leer over borstvoeding geven, volg een EHBO mini-cursus voor kinderen of een workshop babymassage. Leuk en handig! Daarnaast zijn er goede coffeecorners en allerlei homemade lekkernijen verkrijgbaar.


Dus wil je je laten inspireren, lekker shoppen en ook nog wat leren, dan is dit event een absolute aanrader om met vriendinnen, je moeder of je partner naar toe te gaan. 

 


Voorwaarden winactie

 

 • Maak vrijblijvend een account aan en bestel een proefkaartje (het eerste proefkaartje is gratis, zodra je een account aanmaakt ontvang je automatisch jouw code).
 • Het gebruik van de proefkaartcode is conform de daarbij geldende voorwaarden.
 • Je bent 18 jaar of ouder en woonachtig in Nederland of België.
 • Je kunt maximaal 1 keer per persoon en 1 keer per adres meedoen aan deze actie. 
 • Actieperiode loopt van 14 februari 2023 tot 22 maart 2023. Bestel je tijdens deze periode een proefdruk bij Kichinichi, dan ding je automatisch mee.
 • Het shoptegoed is geldig t/m 30 juni 2023. Deze komt hierna te vervallen.
 • De winnaar ontvangt een unieke code die gebruikt kan worden voor de bestelling van geboortekaartjes.
 • De eerder bestelde proefdruk mag een ander kaartje zijn dan de eindorder, maar moet met hetzelfde account worden besteld.
 • Het shoptegoed geldt voor 1 ontwerp en moet in één keer besteed worden, een eventueel restant komt te vervallen.
 • De prijs wordt niet uitgekeerd in geld en is niet overdraagbaar.
 • Er geldt voor een, door een winnaar, geweigerde prijs geen vervangingswaarde. Bij weigering van de prijs vervalt deze.
 • Kichinichi kijkt wie er aan de voorwaarden heeft voldaan en bepaalt d.m.v. loting wie de prijs wint en ontvangt. Op 22 maart 2023 trekken we de winnaar. De winnaar krijgt automatisch een bericht via e-mail. 
 • Op het instagram account @kichinichi_geboortekaartjes, maken we publiekelijk bekend wie de prijs gewonnen heeft.
 • Over de totstandkoming van de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.
 • Als je een proefdruk bestelt tijdens de actieperiode, ga je akkoord met de bovenstaande actievoorwaarden.

  Bovenstaande voorwaarden zijn onder voorbehoud van eventuele wijzigingen.

Bestel je eerste proefdruk helemaal gratis. 

 

Wij raden je sowieso aan altijd een proefkaartje te bestellen. Je kunt het kaartje alvast in het écht zien; kleine foutjes eruit halen, zien hoe de kleuren overkomen op het papier. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan, én je eerste proefdruk krijg je van ons. En nu maak je daarbij dus ook nog kans op 100 euro shoptegoed voor je oplage geboortekaartjes.

Hier vind je onze voorwaarden voor het bestellen van een een (gratis) proefkaartje

 

Volg je ons al op Instagram? Dat vinden we superleuk!