Vrolijke kleurrijke geboortekaartjes | Kichinichi
  • Eigenzinnige ontwerpen
  • Met rubber stempels gemaakt
  • Bestel je eerste proefdruk gratis!
Geboortekaartjes
Stijl
 Toon meer
Thema
 Toon meer
Kaartsoort
Kaarttype
Kaartvorm
Kleur
 Toon meer

Kleurrijke geboortekaartjes

Filter
Filters
  • Geboortekaartjes
  • Stijl
  • Thema
  • Kaartsoort
  • Kaarttype
  • Kaartvorm
  • Kleur

Geboortekaartjes met veel kleur

 

Ben je ook zo dol op kleuren? Laat je inspireren op deze pagina vol vrolijke en veelkleurige geboortekaartjes. Wij zijn niet vies van een beetje kleur en maken graag kaartjes met vrolijke kleuren en eigenwijze kleurcombinaties.

Door het wijzigen van de kleur van het kleurrijke geboortekaartje, kun je het een totaal andere sfeer geven. Kleur aanpassen doe je gemakkelijk zelf met onze designtool. Experimenteer met de kleur van je kaartje of maak eens eigen kleurpalet. Dat kun je doen met deze color picker. Noteer de kleurcodes die je wilt gebruiken (de hex code, deze begint met #). Selecteer in de editor het element in je geboortekaartje dat je wilt kleuren en voer de kleurcode in het vakje onder het kleurenpalet. Verras jezelf met een eigengemaakte kleurcombinatie en maak zelf het allermooiste kleur geboortekaartje voor jouw kindje.

 

Denk ook eens aan een leuke bijpassende sluitzegel ontwerpen met datzelfde mooie kleurenpalet. Zo kun je je geboortepost extra mooi verzenden.

 

Kleurrijk geboortekaartje zelf maken

 

Alle kleurrijke geboortekaartjes kun je zelf heel gemakkelijk aanpassen. Hierdoor is je kaartje altijd uniek en naar wens! Verwijder of voeg elementjes uit de beeldbank toe. Schuif, draai en schaal de elementjes. Verander het lettertype. Pas kleuren en lay out aan. Het kan allemaal. Je kunt je laten inspireren door onze designs of een geheel eigen ontwerp maken met een blanco kaartje en de illustraties uit onze beeldbank. Je kunt ook eigen beeldmateriaal uploaden.

En zo maak je kleurige geboortekaartjes helemaal zelf met onze online designtool. Kijk hier voor geboortekaartjes zelf maken tips & tricks en je kunt meteen aan de slag.

Ben je tevreden met je kaartje? Maak een keuze uit onze prachtige papiersoorten en bestel een proef geboortekaartje.

 

Kleurige geboorteposters

 

Een geboorteposter is je geboortekaartje op posterformaat. Geweldig, zo kun je nog lang genieten van je met zorg uitgekozen kaartje. En het staat natuurlijk erg leuk op de baby en kinderkamer.
Een geboorteposter met foliedruk behoort ook tot de mogelijkheden. 
 

Laat ons via mail weten wat je wensen zijn en dan zetten wij jouw kleurrijke geboortekaartje voor je om in een poster van 30 x 40 cm (ongeveer A3 formaat) of een miniposter van 21 x 30 cm (ongeveer A4 formaat) en plaatsen deze in je account. Kijk hier voor de levertijden van posters.