Blauwe geboortekaartjes in alle stijlen | Kichinichi.nl
  • Eigenzinnige ontwerpen
  • Met rubber stempels gemaakt
  • Bestel een proefdruk!
Geboortekaartjes
Stijl
 Toon meer
Thema
 Toon meer
Kaartsoort
Kaarttype
Kaartvorm
Kleur
 Toon meer

Kaartjes met blauwe tinten 

 

Hier vind je onze blauwe geboortekaartjes in allerlei kleurschakeringen overzichtelijk op een pagina. Zoek je een geboortekaartje met een blauw dier of een geboortekaartje met een blauwe maan? Je kunt de filters gebruiken om bijvoorbeeld te zoeken op formaat of stijl. Het kaartje is eenvoudig aan te passen, misschien wil je nog meer blauw in het kaartje. We hebben ons eigen kleurpalet in de editor, maar je kunt ook eigen kleurcodes toevoegen in de editor zodat je eigen unieke kleur blauw op je kaartje krijgt. 

Klassieke blauwe kaartjes voor jongens en meisjes

 

De kleur blauw blijft altijd hip voor geboortekaartjes. Het zit er bij ons ingebakken dat een blauw geboortekaartje voor een jongetje is.  Maar blauwe geboortekaartjes voor een meisje kunnen natuurlijk ook heel goed. Daarom zul je bij ons in de collectie altijd kaartjes met blauwe tinten vinden: babyblauw, zachtblauw, korenblauw, vergrijsd blauw petrolblauw, hemelsblauw, donkerblauw, lichtblauw, koningsblauw, marineblauw en vele andere kleuren blauw.

Gemaakt met handgesneden rubberstempels

 

Alle geboortekaartjes van Kichinichi zijn gemaakt met door ons hangesneden stempels van rubber. Ieder elementje uit de beeldbank is stempel een van een originele illustratie van onze hand die daarna met de hand is uitgesneden en gedigitaliseerd. Op 'the making of' pagina kun je zien hoe we dat doen. Veel van de elementjes zijn omkleurbaar naar jouw favoriete kleur blauw of welke kleur dan ook. Mix and match en make it your own. Et voila: Het mooiste blauwe geboortekaartje voor jullie baby.