wat leuk! maar hoe dan?

 

Alles wat je ziet, hebben we zelf gemaakt, met heel veel liefde en lachen (en af en toe wat %#@&*$!!).

Schetsen en gummen

We tekenen van alles en nog wat, meestal met een zelfgekozen thema maar ook wel op verzoek. De leukste zetten we over op rubber. Dat is het begin.

illustratie van een beertje tussen de planten
schets beer voor stempel
Nog een ontwerpslag

Als de afdrukken eenmaal digitaal zijn, gaan we afdrukken samenvoegen. Zo kunnen we een verhaaltje maken aan de hand van een concept en onze stempelafdrukken van dieren, dingen, natuurverschijnselen, letters, etc.  Als het plaatje klaar is, voegen we de kleuren toe. Et voilà. 

In de slideshow hieronder kun je zien hoe dat werkt.

Mooie foutjes

 In het rubber snijden we de stempels uit. De afdruk die we daarmee maken, digitaliseren we. Inclusief de stempelfoutjes natuurlijk, want dat maakt ze zo mooi en echt.

konijntje kijkt omhoog oren opzij

van stempel tot kaart

We hebben een databank vol met onze handgemaakte stempels; dieren, geometrische vormen, lichaamsdelen, natuurverschijnselen, letters, noem maar op.

Aan de hand van een conceptontwerp kiezen we de benodigde stempels en bepalen we zorgvuldig het kleurpalet.

geboortekaartje concept

We schalen, draaien en schuiven met de stempels tot we het beoogde conceptontwerp hebben benaderd.

We kleuren de stempels in en bewerken ze op vele andere manieren. Denk aan andere oogjes geven of het samenvoegen van stempels tot een nieuwe vorm. 

Als laatste, het leukste: het personaliseren van het geboortekaartje en andere gewenste aanpassingen. Misschien nog een lief tekstje of gedichtje erbij en het is helemaal af! Jouw baby’tje krijgt een mooi en bijzonder geboortekaartje dat niemand anders heeft.

 

 

Wil je een mooie herinnering van de geboorte?

We vinden het heel leuk als je bij Kichinichi iets wilt bestellen voor de geboorte van je baby. We gaan er echt iets moois van maken. Stuur een mail, dan maken we een afspraak om rustig te kijken wat leuk zou zijn.

 

geboortekaartje gemaakt met stempels voorkant