Geboortekaartjes voor een tweeling | Kichinichi
  • Eigenzinnige ontwerpen
  • Met rubber stempels gemaakt
  • Bestel je eerste proefdruk gratis!
Geboortekaartjes
Stijl
Thema
Kaartsoort
Kaarttype
Kaartvorm
Kleur

Tweeling geboortekaartjes

Filter
Filters

Hoera, een tweeling!

 

Je krijgt een tweeling! Best even schrikken in het begin maar zodra je aan het idee gewend bent, oh, zo bijzonder. Een van de designers van Kichinichi kan erover meepraten :) 
Een tweeling is echt heel speciaal en daar past natuurlijk ook een speciaal geboortekaartje bij. 

Kijk rustig door onze collectie tweelingkaartjes en kies het mooiste kaartje. Zie je in onze andere collectie een kaartje dat je graag als tweeling geboortekaartje zou willen? Wij passen het graag voor je aan. Kijk daarvoor bij aanpassing op maat

 

Tweelingkaartjes gemaakt met stempels

 

Alle geboortekaartjes voor een tweeling van Kichinichi zijn gemaakt met stempels. Iedere elementje uit de beeldbank is door ons ontworpen en met de hand gesneden. Veel van de elementjes zijn omkleurbaar naar jouw favoriete kleur. Mix and match en maak het geboortekaartje voor jullie kindjes extra speciaal en uniek. Vind je niet wat je zoekt? Wij maken ook geboortekaartjes met ontwerp op maat speciaal voor jullie mooie twins.  Meer weten?

 

Tweeling geboortekaartje zelf maken?

 

Wil je liever je kaartje helemaal zelf maken? Dat kan ook. Kies dan voor een blanco zelf maken kaartje voor eigen ontwerp en gebruik je creativiteit. In onze beeldbank vind je omkleurbare elementen die je zelf een kleur kunt geven en gekleurde elementen of illustraties. Je kunt zelf kiezen voor bijvoorbeeld foliedruk of een kaartje in een originele vorm. 


Hulp nodig?

Kom je er even niet helemaal uit? We zijn er om te helpen. Stuur ons een e-mail en we kijken wat we voor je kunnen doen. Samen maken we een onvergetelijk geboortekaartje!