Roze geboortekaartjes in alle stijlen| Kichinichi.nl
  • Eigenzinnige ontwerpen
  • Met rubber stempels gemaakt
  • Bestel een proefdruk!
Geboortekaartjes
Stijl
 Toon meer
Thema
 Toon meer
Kaartsoort
Kaarttype
Kaartvorm
Kleur
 Toon meer

Geboortekaartjes met roze tinten 

 

Op deze pagina vind je geboortekaartjes met allerlei roze tinten overzichtelijk op een pagina. Geboortekaartje met roze maan, roze olifant, roze bloem of een geboortekaartje met een roze achtergrond. Noem maar op.
Je kunt de filters gebruiken om bijvoorbeeld te zoeken op formaat of stijl. Het kaartje is eenvoudig aan te passen, misschien wil je nog meer roze in het kaartje of juist minder. Voeg eventueel een zelfgekozen kleurcode (of hexcode) toe onder ons kleurenpalet in de editor zodat je je eigen unieke kleur roze op je kaartje krijgt. 
Ook leuk: Een roze geboorteposter.

 

Klassieke roze kaartjes voor meisjes

 

De kleur roze blijft altijd een trend voor geboortekaartjes. Het zit in onze cultuur ingebakken dat roze voor een meisje is. En een roze geboortekaartje is ook gewoon lief en mooi. In onze collectie zul je altijd kaartjes met verschillende roze tinten vinden: babyroze, lichtroze, peach, oudroze, poederroze of fuchsia. Is het niet helemaal jouw kleur roze? In onze editor kun je zelf de kleuren aanpassen met de kleuren uit ons kleurenpalet of zelfs een eigen kleurcode toevoegen, omdat je misschien neonroze of koraalroze wilt. De kleurcodes worden ook wel hexcodes genoemd en beginnen altijd met een # waarop 6 cijfers en/of letters volgen.

 

Roze geboortekaartjes gemaakt met stempels

 

Ook onze roze geboortekaartjes zijn gemaakt met door ons handgesneden rubberstempels. Iedere elementje uit de beeldbank is een stempel van een originele illustratie van onze hand en daarna met de hand is uitgesneden en gedigitaliseerd. Bij 'the making of' Kun je zien hoe we dat doen.

Kies jouw favoriete roze kaartje voor een meisje en bewerk het kaartje met onze online ontwerptool. Kijk hier voor geboortekaartje zelf maken tips & tricks

Veel van de elementjes zijn omkleurbaar naar jouw favoriete kleur roze of welke kleur dan ook. Mix and match, customize et voila: Je hebt het mooiste roze geboortekaartje voor jullie baby gemaakt.