Bijzondere geboortekaartjes gemaakt met stempels | Kichinichi.n
  • Eigenzinnige ontwerpen
  • Met rubber stempels gemaakt
  • Bestel je eerste proefdruk gratis!
Geboortekaartjes
Stijl
 Toon meer
Thema
 Toon meer
Kaartsoort
Kaarttype
Kaartvorm
Kleur
 Toon meer

De meest bijzondere geboortekaartjes van Kichinichi

 

Je zoekt een bijzonder geboortekaartje voor jouw zoontje of dochtertje? Natuurlijk dat snappen wij helemaal.

Bij Kichinichi zit je goed als je een echt bijzonder geboortekaartje zoekt. Geen dertien in een dozijn maar hip en anders. In onze collectie vind je geboortekaartjes met bijzondere en originele elementen, allemaal handgemaakt. Ben je benieuwd hoe wij voor al die lieve baby'tjes bijzondere geboortekaartjes maken. Check hier 'the making of'.

 

Gemaakt met handgemaakte stempels 

 

In onze beeldbank zitten alleen maar illustraties die we zelf hebben getekend en daarna hebben uitgesneden in rubber.  Onze beeldbank is daarom uniek en helemaal in Kichinichi stijl. We maken constant nieuwe stempels in thema's die wij bij Kichinichi vinden passen. Ook snijden we nieuwe stempels die passen bij de heersende trends of als we een nieuwe trend voelen ontstaan. Zo is onze beeldbank altijd up to date, bijzonder en uniek.

We maken ook stempels op maat! Wat is er nu origineler dan een bijzonder geboortekaartje met een stempel speciaal voor jouw zoontje of dochtertje gesneden.

 

Altijd de trends vooruit

 

Voor geboortekaartjes die de laatste trends weergeven op geheel eigen manier ben je bij Kichinichi op de juiste plek. Wij maken eigenzinnige geboortekaartjes op basis van de actuele trends en populaire kaartjes uit onze bestaande collectie daarnaast zijn wij een kei in trendspotting. Naast  kaartjes volgens de heersende trend zie je bij ons veel bijzonder hippe designs die de trends al vooruit zijn. Gedurfde ontwerpen met andere kleuren en thema's dan wat je gemiddeld genomen tegenkomt.