Originele geboortekaartjes met sterren | Kichinichi.nl
Verberg filters
Geboortekaartjes
Stijl
Thema
Kaartsoort
Kaarttype
Kaartvorm
Kleur

Heb je vragen?

Stuur ons een berichtje: hello@kichinichi.nl

Sterren geboortekaartje


Twinkle twinkle little star

 

Sterren zijn altijd leuk en gewild op geboortekaartjes. Wat dacht je van sterretjes in glanzende folie. Daarmee geef je jouw geboortekaartje een extra luxe en stijlvolle uitstraling. Denk ook aan leuke geboortetekstjes die je daarbij kunt bedenken zoals; 'our star is born' of 'geboren om te stralen'. Voor meer inspiratie over wat je op het geboortekaartje van jullie kindje kunt zetten kijk je op onze inspiratiepagina

 

Combineer met persoonlijk sterrenbeeld

 

Ook mooi is om jouw kaartje met sterren te combineren met het sterrenbeeld van jullie kindje. Wij hebben alle sterrenbeelden in de beeldbank. Kijk voor inspiratie in onze collectie met sterrenbeeld geboortekaartjes.

Wil je je kaartje helemaal zelf maken? Dat kan! Kies dan voor eigen ontwerp kaartje. Je kunt kiezen voor verschillende kaartformaten zoals een kaartje met een originele vorm

In onze beeldbank vind je omkleurbare elementen die je zelf een kleur kunt geven en gekleurde elementen of illustraties. Ook kun je eigen afbeeldingen uploaden.


Hulp nodig?

Kom je er even niet helemaal uit? We zijn er om te helpen. Stuur ons een email en we kijken wat we voor je kunnen doen. Samen maken we een onvergetelijk geboortekaartje!

 

Glanzende folie laat sterren echt stralen

 

Glanzende folie geven elementjes op je geboortekaartje een super shiny effect. En een ster in foliedruk? Je zou bijna denken dat foliedruk daarvoor is uitgevonden. We hebben losse sterretjes en sterrenclusters die omkleurbaar zijn in alle kleuren dus ook in folie. Wij hebben de volgende kleuren folie die je kunt gebruiken: goud-, zilver-, roségoud-, koper-, zwarte en witte folie. Kijk op deze pagina voor meer informatie over foliedruk op je geboortekaartje. 

 

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code