Minimalistische geboortekaartjes | Kichinichi.nl
Verberg filters
Geboortekaartjes
Stijl
Thema
Kaartsoort
Kaarttype
Kaartvorm
Kleur

Heb je vragen?

Stuur ons een berichtje: hello@kichinichi.nlWat zijn minimalistische geboortekaartjes?

 

De definitie van minimalisme is volgens het woordenboek: het streven om met zo eenvoudig mogelijke middelen een doel te bereiken, een effect te bewerkstelligen.

Als je dat vertaalt naar de grafische kunst dan krijg je rustige, eenvoudige ontwerpen met minimaal gebruik van illustraties of een ontwerp waarin typografie de prominente plaats heeft. De geboortekaartjes ogen vaak tijdloos. 
Vind je niet meteen wat je zoekt en heb je helemaal geen zin of tijd om zelf een minimalistisch geboortekaartje te maken. Misschien is dan een geboortekaartje met ontwerp op maat wat voor jou. 

 

Less is more

 

Minimalistische geboortekaartjes, geboortekaartjes met een cleane look, geboortekaartjes met een puur uiterlijk, Eenvoudige kaartjes, simpele ontwerpen of geboortekaartjes met een strak ontwerp. Hoe je het ook noemen wilt. Hierboven staan de minimalistische ontwerpen van Kichinichi. Hou jij van onze stijl en een minimalistische uitstraling dan vind je wellicht bij bovenstaande geboortekaartjes iets van jouw gading. 

 

Minimalistische geboortekaartjes maken

 

Simpele, eenvoudige geboortekaartjes maak je gemakkelijk zelf. Met één elementje, alleen de initiaal of de naam van je kind op een geboortekaartje ben je al goed op weg. Gebruik niet te veel verschillende kleuren en lettertypen. Zo houd je het ontwerp strak en puur. Less is more in dit geval.

Onder de link vind je tips en tricks over geboortekaartje zelf maken met onze online editor en beeldbank.

 

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code