Geboortekaartjes met groene tinten | Kichinichi.nl
Verberg filters
Geboortekaartjes
Stijl
Thema
Kaartsoort
Kaarttype
Kaartvorm
Kleur

Heb je vragen?

Stuur ons een berichtje: hello@kichinichi.nlHippe kaartjes met de kleur groen

 

Een groen geboortekaartje is on-trend. We zien dat steeds meer mensen kiezen voor een geboortekaartje met groene details of voor een kaartje met een geheel groene achtergrond. Groen is leuk voor zowel meisjes als jongens. We gebruiken verschillende tinten groen voor op geboortekaartjes; donkergroen, petrolgroen, mosgroen, olijfgroen oudgroen, lichtgroen, grasgroen etc.  

Wist je dat je de (achtergrond)kleur van de geboortekaartjes aan kunt passen naar een zelfgekozen (groene) kleur? Dit kun je doen door zelf een kleurcode (#hex code) in te vullen onderin bij het kleurenpalet in de beeldbank.

 

Groen is een unisex kleur

 

Groene geboortekaartjes voor jongens en groene geboortekaartjes voor meisjes staan op deze pagina door elkaar. Groen is een neutrale kleur. Vooral mintgroen, oudgroen en vergrijsd groen doen het goed op neutrale unisex geboortekaartjes. Groen is een kleur met een fris en vers gevoel, de kleur van puur natuur, van vruchtbaarheid en van hoop en vrede. De associatie van groen met nieuw leven is daarom niet ver weg. Groen is dus een goede kleurkeuze voor op je geboortekaartje.

Groen geboortekaartje zelf maken

 

Ontwerp eenvoudig je eigen geboortekaartje in groene tinten met onze stempels. Kies voor een zelf maken kaartje en laat je creativiteit de vrije loop. In onze beeldbank vind je gekleurde elementen en omkleurbare elementen die je zelf jouw favoriete groene kleur kunt geven. Dit kun je doen door middel van de hexcode(#) van jouw gekozen kleur in te voeren bij het kleurenpalet in onze online editor. Kies een van onze mooie lettertypes uit om je ontwerp te verfraaien en versier je kaartje bijvoorbeeld met foliedruk accenten. Hier kun je meer lezen over zelf geboortekaartjes maken.

 

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code