Hippe bohemian geboortekaartjes | Kichinichi.nl
Verberg filters
Geboortekaartjes
Stijl
Thema
Kaartsoort
Kaarttype
Kaartvorm
Kleur

Heb je vragen?

Stuur ons een berichtje: hello@kichinichi.nlMagical bohemian folklore

 

Bohemian geboortekaartjes zijn de trend van het moment. Sprookjesachtige geboortekaartjes met veel elementen uit de natuur. Lieve dieren, folklore elementen. Zonnen en manen met gezichtjes en heel veel sterren en details. De geboortekaartjes hebben een wat romantische, magische of spirituele uitstraling. Wij hebben prachtige bohemian stijl geboortekaartjes voor zowel meisjes als jongens.

 

Wat is de betekenis van bohemian?

 

De definitie van Bohemian, ook wel simpelweg Boho genoemd, is niet eenduidig. De oorsprong ligt bij de zigeuners uit de Bohemen gelegen in westelijk Tsjechië. Deze mensen werden door de Fransen Bohémien genoemd. Boho is de afgelopen eeuw verworden tot een wijd omarmde levensstijl. Vertaald naar de kunsten staat het voor 100% genieten van het leven en de natuur en alles wat het je geeft. Boho stijl is Vrijheid, Positiviteit, Dromerigheid, Folklore. Veel vrolijke kleuren en zachte aardetinten. 
Het leven is een feestje.

 

Bohemian geboortekaartjes 2022

 

De bohemian geboortekaartjes van Kichinichi zijn gemaakt met rubber stempels. Het maakt dat onze geboortekaartjes opvallen tussen de rest. Op deze pagina vind je verschillende bohemian geboortekaartjes. Is het net niet helemaal wat jij zoekt? In onze beeldbank vind je genoeg elementjes om een geheel eigen ontwerp te maken of onze ontwerpen aan te passen. Hier kun je een geboortekaartje zelf maken met een blanco kaartje. de beeldbank bevindt zich rechts van het kaartje binnen de editor.

 

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code