Baby namenlijst voor jongens en meisjes
Mooie en unieke babynaam bedenken
Een naam bedenken voor je toekomstige spruit is een van de leukste dingen om samen te doen tijdens je zwangerschap.
Sommige aanstaande ouders hebben van tevoren nog geen enkel idee en beginnen blanco. Het kan ook zijn dat een naam in de voorgaande jaren al eens voorbij gekomen is. Je hoorde de naam op straat of op school, zag het in de aftiteling van een film, kwam ‘m tegen in een boek en dacht die ga ik onthouden! Of... misschien willen jullie je kind vernoemen naar ouders of grootouders, naar geliefde vrienden of vriendinnen, naar iemand die jullie bewonderen en ga zo maar door.
​​​​​​​
stempel illustratie van een vogel
Lijst met originele babynamen
Onder de knoppen vind je door ons verzamelde babynamen. Babynamen die wij zelf gebruiken in onze collectie geboortekaartjes, populaire babynamen, bijzondere babynamen, korte babynamen etc. Kijk maar eens of er wat voor je tussenzit.
Moeilijke keuze
Als de baby eenmaal in aantocht is, blijkt het vaak nog best moeilijk een definitieve keuze te maken. Er wordt weer geschoven met namen of er borrelen nieuwe ideeën op. Zoveel leuke namen ook!!!
Sommige kersverse ouders wachten daarom met een keuze maken tot de baby daadwerkelijk geboren is. Helemaal niet gek. De naam wordt een deel van de identiteit van je kind dus is het fijn als deze gevoelsmatig past als een dekseltje op een doosje. 

You may also like

Back to Top